ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη φυλακή για 13 χρόνια 33χρονος! Ήταν πολλά τα ναρκωτικά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη φυλακή για 13 χρόνια 33χρονος! Ήταν πολλά τα ναρκωτικά

Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού καταδίκασε την Τετάρτη 4/1 σε ποινή φυλάκισης 13 χρόνων, 33χρονο από τη Λεμεσό, αφού τον βρήκε ένοχο στις κατηγορίες της παράνομης εισαγωγής κατοχής, χρήσης και προμήθειας 33 κιλών κάνναβης και ενάμιση κιλού κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα, στις λίγο μετά το μεσημέρι της 22 Ιουνίου του 2016, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), είχαν ανακόψει για έλεγχο, στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τη Χοιροκοιτία, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο  33χρονος.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός κιλού περίπου, το χρηματικό ποσό €8,255, το χρηματικό ποσό 150 αγγλικών λιρών και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθως είχε διενεργηθεί έρευνα σε δεύτερο αυτοκίνητο, ιδιοκτησία του 33χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο πατρικό του σπίτι, στη Λεμεσό. Εκεί εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 15 συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 1,5 κιλού περίπου, τρεις συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους τριών κιλών περίπου και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, τα μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν έρευνα σε υποστατικό, που διατηρεί ο 33χρονος, σε κτηνοτροφική περιοχή της Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 29 συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 29 κιλών περίπου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top