Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Η 21χρονη καλλονή ασχολείται χρόνια με το τραγούδι, ενώ είναι φοιτήτρια στο 4ο έτος στη Σκωτία, όπου και σπουδάζει μουσική. Εντυπωσίασε τόσο με τις φωνητικές της ικανότητες όσο και τις χυμώδεις καμπύλες της.
Η Κύπρια τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook όπου ποζάρει με το κασκόλ της Ανόρθωσης στην καρέκλα των κριτών ενώ σύμφωνα με τα όσα πληροφορούμαστε είναι και ξαδέλφη γνωστού Κύπριου ποδοσφαιριστή.
Πρόκειται για τον 23χρονο Ζαχαρία Θεοδώρου που αγωνιζόταν για χρόνια στην Ανόρθωση ενώ εδώ και δύο χρόνια παίζει στην ομάδας της Αγίας Νάπας.
Συγγενική σχέση έχει επίσης και με την παρουσιάστρια και μοντέλο Μαρία Κορτζιά καθώς όπως αναφέρει έγκυρη πηγή στην ιστοσελίδα μας η μητέρα της Μαρίας είναι πρώτη εξαδέλφη με την μητέρας της όμορφης Μιχαέλας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις