ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτος καβγάς μεταξύ Τορναρίτη και Χριστοφίδου με καρφιά για δημόσια λιντσαρίσματα και προδότες – «Παραπλανείτε… Λέτε ψέματα!» - VIDEO

Απίστευτος καβγάς μεταξύ Τορναρίτη και Χριστοφίδου με καρφιά για δημόσια λιντσαρίσματα και προδότες – «Παραπλανείτε… Λέτε ψέματα!» - VIDEO

Μεγάλος καβγάς ξέσπασε στον αέρα του «Ράδιο Πρώτο» μεταξύ της δημοσιογράφου Κατερίνας Χριστοφίδου και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΣΥ, Νίκου Τορναρίτη.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Η συζήτηση ήταν έντονη και περιστράφηκε γύρω από τις σημαντικές εξελίξεις στο Κυπριακό ενόψει Γενεύης αλλά ξέφυγε, όταν η δημοσιογράφος θεώρησε ότι Νίκος Τορναρίτης της επιτέθηκε προσωπικά.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Τορναρίτης είπε: «Εγώ δεν έχω προβεί στο όποιο δημόσιο διαδικτυακό λιντσάρισμα που δέχτηκα τις τελευταίες μέρες και το άντεξα μπορώ να σας πω και εγώ και η οικογένεια μου. Και θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες μας με μηνύματα και τηλεφωνήματα...», με την Κατερίνα Χριστοφίδου να παρεμβαίνει λέγοντας: «και απλοί πολίτες δέχονται λιντσάρισμα και δημοσιογράφοι δεχόμαστε λιντσάρισμα και δεν το κάνουμε θέμα».

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ απάντησε λέγοντας: «Έχετε δίκαιο όμως όταν φτάνουμε στο σημείο κάποια δημόσια πρόσωπα να αποκαλούν άλλους συναδέλφους τους πολιτικούς ή δημοσιογράφοι προδότες…». 

Κάπου εκεί η συζήτηση άρχισε να ξεφεύγει αφού η Κατερίνα Χριστοφίδου θεώρησε την συγκεκριμένη αναφορά προσωπική, καθώς η ίδια είχε αναδημοσιεύσει στον τοίχο της, την εξής ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Αγαπίου.

Η Κατερίνα Χριστοφίδου άρχισε να ρωτάει επίμονα τον κ. Τορναρίτη, ποιος δημοσιογράφος τον χαρακτήρισε προδότη, με την συζήτηση να παίρνει κυριολεκτικά φωτιά με απίστευτες φωνές, αιχμές και αψιμαχίες.

Δείτε το βίντεο:

Πάντως, η ραδιοφωνική παραγωγός μετά την λήξη της εκπομπής προχώρησε σε μια ανάρτηση χαμηλώνοντας  τους τόνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακραίες ενέργειες: Φόρεσαν κουκούλα καταδότη στον Τορναρίτη - Νέος σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την φωτογράφιση του στην Κερύνεια

Επίθεση μπλε στρουθοκάμηλου σε πασίγνωστη Κύπρια δημοσιογράφο – Στο πλευρό της πολιτικοί αλλά και συνάδελφοι της

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top