Ερντογάν: «Η ασφάλεια της Τουρκίας ξεκινά από την Κύπρο και τα Βαλκάνια»

Ερντογάν: «Η ασφάλεια της Τουρκίας ξεκινά από την Κύπρο και τα Βαλκάνια»

Την ασφάλεια της χώρας του με την Κύπρο συσχέτισε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγο πριν από την Διάσκεψη της Γενεύης.

«Πρέπει να εξουδετερώσουμε τις απειλές που στρέφονται κατά την χώρα μας στην πηγή τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε ένα λεπτό ότι η ασφάλεια της Τουρκίας δεν ξεκινά στο Γκαζίαντεπ, στην Αντιόχεια, στην Μερσίνη, στο Καρς, στο Άρτβιν, στην Θράκη αλλά στο Χαλέπι, στο Ίντλιπ, στην Κύπρο, στο Ναχτσεβάν, στο Βατούμι, στα Βαλκάνια» είπε ο τούρκος πρόεδρος, δείχνοντας τις διαθέσεις του, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη των εργασιών της Διάσκεψης της Γενεύης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE