ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Στο Νοσοκομείο εσπευσμένα γυναίκα μετά από ισχυρό σοκ! - «Η εγγονή σου προκάλεσε σοβαρό τροχαίο – Δώσε μου 30.000 ευρώ να κλείσω την υπόθεση - Γιαγιά, γιαγιά!»

ΚΥΠΡΟΣ: Στο Νοσοκομείο εσπευσμένα γυναίκα μετά από ισχυρό σοκ! - «Η εγγονή σου προκάλεσε σοβαρό τροχαίο – Δώσε μου 30.000 ευρώ να κλείσω την υπόθεση - Γιαγιά, γιαγιά!»

Θύμα απατεώνων έπεσε μια 65χρονη γυναίκα από την Πάφο όταν της τηλεφώνησαν τάχα από την Αστυνομία, για να της ανακοινώσουν ότι η εγγονή της προκάλεσε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και θα την στείλουν φυλακή εκτός αν τους δώσει 30.000 ευρώ για να κλείσουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», η γυναίκα, υπέστη σοβαρό σοκ και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει το ποσό που της ζητούν αλλά έχει χρυσαφικά.

Στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου μάλιστα, υπήρχε μια κοπέλα που υποδυόταν την εγγονή της φωνάζοντας «γιαγιά – γιαγιά!».

Αμέσως, η 65χρονη σε κατάσταση πανικού μάζεψε όλα τα χρυσαφικά της υπό τις απειλές των απατεώνων να μην πει σε κανέναν τίποτα αλλιώς θα έστελναν την εγγονή της 15χρονια φυλακή.

Όταν ολοκληρώθηκε η συνομιλία με τους απατεώνες, η  γυναίκα από την Πάφο, τηλεφώνησε στο γιό της πλαντάζοντας στο κλάμα. Ο γιός έφτασε στο σπίτι της μητέρας του βρίσκοντας την σε κατάσταση σοκ και την μετέφερε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο όπου της δόθηκε οξυγόνο και ένεση για να καταφέρει να συνέλθει.

Η πρακτική αυτή των ψευδών κλήσεων που πλάθουν ιστορίες για την απόσπαση χρημάτων όπως σημειώνει το δημοσίευμα προέρχεται από την Ελλάδα και καλό θα ήταν όλοι να έχουμε τον νου μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

«Η Ευρώπη θα στέκεται πάντα στο πλευρό σας για να λυθεί το Κυπριακό» αναφέρει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της προς τον κυπριακό λαό η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top