ΛΑΤΣΙΑ: «Μαύρα» Θεοφάνια για ακόμη μια οικογένεια – Αυτοκίνητο έπεσε από ύψος 6 μέτρων

ΛΑΤΣΙΑ: «Μαύρα» Θεοφάνια για ακόμη μια οικογένεια  – Αυτοκίνητο έπεσε από ύψος 6 μέτρων

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στα Λατσιά με ένα νεκρό.

Όχημα στα Λατσιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανατράπηκε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και έπεσε σε χαράδρα ύψους 6 μέτρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το όχημα ανασύρθηκε ένας άνθρωπος νεκρός.

Σύμφωνα με την μέχρι στιγμής πληροφόρηση, το δυστύχημα έγινε στην οδό Τριπόλεως στα Λατσιά γύρω στις 16:15 το απόγευμα της Παρασκευής 6/1.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.