Απίστευτο σκηνικό με τον Μουζουράκη: Εισέβαλε… «μεθυσμένος» στον γάμο της «πρώην» του! VIDEO

Απίστευτο σκηνικό με τον Μουζουράκη: Εισέβαλε… «μεθυσμένος» στον γάμο της «πρώην» του! VIDEO

Με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι δεκάδες καλεσμένοι γάμου, όταν μπροστά στα μάτια τους, είδαν έναν μεθυσμένο άντρα να εισβάλει στον χώρο της δεξίωσης, ζητώντας εξηγήσεις από τη νύφη που ήταν η πρώην του.

Ο άντρας, δεν ήταν άλλος από τον Πάνο Μουζουράκη, όπου φυσικά το όλο σκηνικό ήταν σε συνεννόηση με τον γαμπρό.

Ο γνωστός τραγουδοποιός υποκρινόμενος τον δήθεν προδομένο πρώην της νύφης δημιούργησε ένα απίστευτο σκηνικό, σε συνεννόηση πάντα με τον γαμπρό.

Μετά το τέλος της «παρεξήγησης» αφιέρωσε στους νεόνυμφους με την κιθάρα του το «Φίλα με ακόμα» και όλα… λύθηκαν.

Δείτε το βίντεο





 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE