Έτοιμη για υψηλό επίπεδο εκπροσώπησης στη Γενεύη η Αθήνα εφόσον η Άγκυρα πράξει το ίδιο

Έτοιμη για υψηλό επίπεδο εκπροσώπησης στη Γενεύη η Αθήνα εφόσον η Άγκυρα πράξει το ίδιο

Η Αθήνα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί θετικά και να αποστείλει εκπροσώπηση στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο στη Διάσκεψη της Γενεύης εφόσον αντίστοιχη στάση τηρήσει και η τουρκική πλευρά διαμηνύουν πηγές προσκείμενες στο Μέγαρο Μαξίμου που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ διαβεβαιώνοντας για τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να γίνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στη Διάσκεψη στη Γενεύη.

Σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες κυβερνητικές πηγές,  ξεκαθαρίζεται ότι «η ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός εργάζεται εντατικά και θα εργάζεται ως τις τελευταίες ώρες πριν τη διάσκεψη της Γενεύης ώστε να υπάρξει θετική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE