Λιγότερα και από τους ποδοσφαιριστές! Διαβάστε πόσα εισιτήρια κόπηκαν στο παιχνίδι ΔΟΞΑ -Αναγέννηση

Λιγότερα και από τους ποδοσφαιριστές! Διαβάστε πόσα εισιτήρια κόπηκαν στο παιχνίδι ΔΟΞΑ -Αναγέννηση

Κάποια παιχνίδια δεν είναι εμπορικά. Πολλές από τις μικρές ομάδες παίζουν μεταξύ «συγγενών και φίλων». Στο συγκεκριμένο ματς όμως δεν τους έκαναν τη χάρη ούτε και αυτοί!

Ο λόγος για το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής μεταξύ της Δόξας Κατωκοπιάς και της Αναγέννησης Δερύνειας το οποίο ξεκίνησε στις 17:00 του Σαββάτου 7/1.

Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση στο παιχνίδι κόπηκαν μόλις 11(!) εισιτήρια.

Φαίνεται πως το κρύο αλλά και άλλοι παράγοντες δεν βοήθησαν ώστε τουλάχιστον τα εισιτήρια να είναι περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές! Για να μην κάνουμε λόγο για τους Αστυνομικούς αλλά και τους επιτηρητές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE