ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΗ: Ανάψαν το τζάκι να ζεσταθούν και παραλίγο να κάψουν το εξοχικό τους!

ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΗ: Ανάψαν το τζάκι να ζεσταθούν και παραλίγο να κάψουν το εξοχικό τους!

Φωτιά σε τζάκι σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική.

Συγκεκριμένα στις 23.00 το βράδυ του Σαββάτου 07/01 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξύλινη ισόγειο εξοχική κατοικία στο χωριό Τριμίκλινη.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη ΄΄Λοχία Βασίλη Κρόκου΄΄ και Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Μονίατη με 2 οχήματα και η ώρα 00.48 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω υπερθέρμανσης της καπνοδόχου του τζακιού η οποία εφάπτετο σε μέρος της ξύλινης κατασκευής του σπιτιού.

Η πυρκαγιά περιορίστηκε στο χώρο κατασκευής του τζακιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε από το Προεδρικό, εξελίσσεται σε ένα δύσκολο πολιτικό παζλ. Οι τελικές αποφάσεις καθυστερούν, τα σενάρια αλλάζουν διαρκώς και κάθε επιλογή φαίνεται να δημιουργεί νέες ισορροπίες, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE