Συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει ο Τσίπρας αναφορικά με το Κυπριακό

Συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει ο Τσίπρας αναφορικά με το Κυπριακό

Διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει την Δευτέρα (9/1) ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου,προκειμένου να τους ενημερώσει για το Κυπριακό ενόψει της Διάσκεψης της Γενεύης.

Στις 10 το πρωί, θα δεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Αμέσως μετά αναμένεται να ακολουθήσουν η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE