Τηλεφωνική συνομιλία Τσίπρα - γ.γ ΟΗΕ για τη διάσκεψη στη Γενεύη

Τηλεφωνική συνομιλία Τσίπρα - γ.γ ΟΗΕ για τη διάσκεψη στη Γενεύη

Το Σάββατο 7/1 συνομίλησε τον Ταγίπ Ερντογάν και μια μέρα αργότερα με τον Έλληνα πρωθυπουργό ο γ.γ του ΟΗΕ.

Αναλυτική τηλεφωνική συνομιλία με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ενόψει της επικείμενης Διάσκεψης για το Κυπριακό, τόσο για θέματα ουσίας όσο και διαδικασίας, είχε την Κυριακή το απόγευμα ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του Πρωθυπουργού, ο Α. Τσίπρας επανέλαβε τις πάγιες θέσεις της Ελλάδας, τονίζοντας τη σταθερή προσήλωση της χώρας στις συνομιλίες, για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Σε μια εκδήλωση υψηλής πολιτικής και συμβολικής σημασίας που συνδιοργάνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας με το Invest Cyprus και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) στο Λονδίνο σήμερα, 21 Μαΐου 2025, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε το νέο Σχέδιο Δράσης για τον Επαναπατρισμό Ταλέντου, στο πλαίσιο της εθνικής πρωτοβουλίας Minds in Cyprus.

BEST OF TOTHEMAONLINE