ΠΑΦΟΣ: Αρχαιοφύλακας έκανε κομπίνες με τα εισιτήρια - Τα παράξενο της υπόθεσης

ΠΑΦΟΣ: Αρχαιοφύλακας έκανε κομπίνες με τα εισιτήρια - Τα παράξενο της υπόθεσης

Έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση ζήτησε ο Γενικός Ελεγκτής.

Φύλακας των αρχαιοτήτων στο Αρχαιολογικό Πάρκο Κάτω Πάφου (ψηφιδωτά), κατά διαστήματα, εισέπραττε χρήματα για είσοδο επισκεπτών την στιγμή που, όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» σύμφωνα με το Αρχείο παρουσιών, βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Επίσης παρατηρήθηκε ότι, εκδόθηκαν πολύ περισσότερα εισιτήρια με μειωμένο τέλος (για επισκέπτες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι) στον συγκεκριμένο χώρο, σε σύγκριση με τον γειτονικό χώρο «Τάφοι τον Βασιλέων», κάτι που φαίνεται περίεργο γι΄αυτό και θα ερευνηθεί κατά πόσο εκδίδονται αυτά τα εισιτήρια σε μη δικαιούχους. 

Τα πιο πάνω, υποδεικνύει ο Γενικός Ελεγκτής, ο οποίος εισηγήθηκε να διεξαχθεί έρευνα ώστε να διαπιστωθεί η έκταση των παρατυπιών που ενδεχομένως να έγιναν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE