ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Ο Αμερικάνος τα βάζει με Λιλλήκα για ανακοίνωση που εξέδωσε η Συμμαχία – «Έπρεπε να αποφευχθεί»

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Ο Αμερικάνος τα βάζει με Λιλλήκα για ανακοίνωση που εξέδωσε η Συμμαχία – «Έπρεπε να αποφευχθεί»

Με το ίδιο του το κόμμα τα έβαλε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Στέλιος Αμερικάνος, με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου, αναφορικά με την μετάβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και της υπόλοιπης πολιτικής ηγεσίας στη Γενεύη .

Του Τάσου Χριστοδούλου

Με την ανακοίνωση της η Συμμαχία Πολιτών ευχόταν καλή δύναμη, κουράγιο και καλό αποτέλεσμα για την Κύπρο και τον Κυπριακό λαό.

Ο Στέλιος Αμερικάνος, θορυβήθηκε από την ανακοίνωση του κόμματος του χαρακτηρίζοντας ως ακατανόητη και σημειώνοντας ότι έπρεπε να αποφευχθεί.

Αυτό γιατί η βάση της λύσης που είναι Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία αποτελεί σύμφωνα με τον κ. Αμερικάνο ένα «έκτρωμα» από το οποίο είναι απίθανο κανείς να ελπίζει σε θετικές εξελίξεις. Προφανώς η ανάρτηση του κ. Αμερικάνου έχει ως αποδέκτη τον ίδιο τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργο Λιλλήκα.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Αμερικάνου στο facebook:   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE