Στελεχώθηκε το ΓΝ Πάφου με τρεις γιατρούς ισάριθμων ειδικοτήτων

Στελεχώθηκε το ΓΝ Πάφου με τρεις γιατρούς ισάριθμων ειδικοτήτων

Με τρεις γιατρούς ισάριθμων ειδικοτήτων έχει στελεχωθεί το τελευταίο διάστημα το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Σπύρο Γεωργίου.

Με αυτή την στελέχωση ανέφερε στο ΚΥΠΕ, βελτιώνεται κατά πολύ το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου έχουν τοποθετηθεί πλέον ένας ακόμη γυναικολόγος, ένας ακόμη ορθοπεδικός και ένας γενικός παθολόγος στο Τμήμα πρώτων βοηθειών.

Πιεστικές είναι οι ανάγκες στο νεφρολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Πάφου παραδέχτηκε ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Πάφου Σπύρος Γεωργίου ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει ήδη έχει εκπονηθεί ο σχεδιασμός και αναμένονται προσθήκες στο συγκεκριμένο τμήμα για αύξηση της δυναμικότητας της κλινικής.

Ο κ. Γεωργίου ανέφερε πως σε μακροπρόθεσμα πλάνα ανάλογα και με την κατάληξη των συζητήσεων για την αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων γίνονται σκέψεις για την επέκταση του νοσοκομείου προς τα βόρεια που υπάρχει διαθέσιμος χώρος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.