Προσοχή! Χιόνια, βροχόπτωση και πυκνή ομίχλη προκαλούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Προσοχή! Χιόνια, βροχόπτωση και πυκνή ομίχλη προκαλούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο

​Χιόνια, βροχόπτωση και πυκνή ομίχλη συνθέτουν το σκηνικό στις ορεινές περιοχές, με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, στις 6:30 πμ, αρκετοί δρόμοι στις ορεινές περιοχές παρέμεναν ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, λόγω των χιονιών και του παγετού.

Συγκεκριμένα, στην Επαρχία Λεμεσού πρόκειται για τους δρόμους Πλατρών – Τροόδους, Προδρόμου – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Μονιάτη – Πλατρών.

Επίσης, στο διαμέρισμα Μόρφου, επηρεάζονται οι δρόμοι Κακοπετριάς – Καρβουνά, Κακοπετριάς – Pinewood, Κακοπετριάς – Σπηλιών, Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Πλατρών, Προδόμου – Λεμύθου και Πεδουλά – Κύκκου.

Προστίθεται ότι στην περιοχή του Τροόδους σημειώνεται ελαφρά χιονόπτωση, ενώ επικρατεί πυκνή ομίχλη, που καθιστά την ορατότητα πολύ περιορισμένη.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.