ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγούσαν κλεμμένο όχημα με άλλα νούμερα - Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και έφυγαν με τα πόδια μέρα μεσημέρι!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγούσαν κλεμμένο όχημα με άλλα νούμερα - Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και έφυγαν με τα πόδια μέρα μεσημέρι!

Ένα παράξενο τροχαίο έλαβε χώρα στη Λεμεσό.

Γύρω στις 2μ.μ. το απόγευμα της Τρίτης 10/1 σημειώθηκε οδική σύγκρουση στην οδό Δερβενιών στη Λεμεσό. 

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστο νεαρό πρόσωπο έχοντας ως επιβάτες άλλα τρία πρόσωπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, έχασε τον έλεγχό του και συγκρούστηκε με σταθμευμένο αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 49χρονης. 

Στα δύο αυτοκίνητα προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές. 

Αμέσως μετά τη σύγκρουση, όλοι οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου τράπηκαν σε φυγή πεζοί. 

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω αυτοκίνητο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 26 Δεκεμβρίου 2016, ενώ έφερε αριθμούς εγγραφής άλλου αυτοκινήτου το οποίο είναι ακινητοποιημένο λόγω οδικής σύγκρουσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE