ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγούσαν κλεμμένο όχημα με άλλα νούμερα - Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και έφυγαν με τα πόδια μέρα μεσημέρι!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγούσαν κλεμμένο όχημα με άλλα νούμερα - Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και έφυγαν με τα πόδια μέρα μεσημέρι!

Ένα παράξενο τροχαίο έλαβε χώρα στη Λεμεσό.

Γύρω στις 2μ.μ. το απόγευμα της Τρίτης 10/1 σημειώθηκε οδική σύγκρουση στην οδό Δερβενιών στη Λεμεσό. 

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστο νεαρό πρόσωπο έχοντας ως επιβάτες άλλα τρία πρόσωπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, έχασε τον έλεγχό του και συγκρούστηκε με σταθμευμένο αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 49χρονης. 

Στα δύο αυτοκίνητα προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές. 

Αμέσως μετά τη σύγκρουση, όλοι οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου τράπηκαν σε φυγή πεζοί. 

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω αυτοκίνητο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 26 Δεκεμβρίου 2016, ενώ έφερε αριθμούς εγγραφής άλλου αυτοκινήτου το οποίο είναι ακινητοποιημένο λόγω οδικής σύγκρουσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηνωμένα Έθνη: Κοινή συνάντηση ΠτΔ-Έρχιουρμαν-Ολγκίν στις 28 Ιανουαρίου

Ηνωμένα Έθνη: Κοινή συνάντηση ΠτΔ-Έρχιουρμαν-Ολγκίν στις 28 Ιανουαρίου

Κοινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκο Χρστοδουλίδη και του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν θα συγκαλέσει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στις 28 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE