ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Αναστασιάδη - Κοτζιά και ενημέρωση Εθνικού από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Συνάντηση Αναστασιάδη - Κοτζιά και ενημέρωση Εθνικού από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σύντομη συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά, ο οποίος βρίσκεται στη Γενεύη για να συμμετάσχει στη Διάσκεψη για την Κύπρο - που αρχίζει αύριο - είχε το βράδυ της Τετάρτης 11/1 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στην παρουσία του ΥΠΕΞ Ιωάννη Κασουλίδη.

Οι δυο άνδρες θα έχουν εκ νέου συνάντηση στις 0930 το πρωί της Πέμπτης 12/1 τοπική ώρα, ενώ αναμένεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να έχει συνάντηση και με τον Βρετανό ΥΠΕΞ Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος φθάνει αύριο στη Γενεύη και ο οποίος θα διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στο μεταξύ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τις σημερινές εξελίξεις στις συνομιλίες για το Κυπριακό και την κατάθεση χαρτών από τις δυο πλευρές για το εδαφικό. Σχετική ανάρτηση έκανε στο twitter o Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top