ΛΕΜΕΣΟΣ: Πάνω από 500 κλοπιμαία σε σπίτι 31χρονου – «Κατά συρροή κλέφτης»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πάνω από 500 κλοπιμαία σε σπίτι 31χρονου – «Κατά συρροή κλέφτης»

Πέραν των 500 κλοπιμαίων εντοπίστηκαν σε οικία 31χρονου στη Λεμεσό.

Μετά από πληροφορία της Αστυνομίας, ότι 31χρονος στη Λεμεσό είχε στην κατοχή του κλοπιμαία, διεξήγαγε έρευνα στην οικία του βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο υποστατικό του 31χρονου εντοπίστηκαν 500 περίπου αντικείμενα όπως, πίνακες ζωγραφικής, κηροπήγια, βιβλία, οικιακά σκεύη, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως μέρος των αντικειμένων αποτελούν περιουσία γυναίκας από τη Λεμεσό, της της οποίας η αποθήκη διαρρήχθηκε στις 5/12/2016.

Εναντίον του 31χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE