Βέλγιο: Δυο συλλήψεις για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι

Βέλγιο: Δυο συλλήψεις για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι

Δύο άτομα συνελήφθησαν από τις βελγικές Aρχές, στο Λάακεν, στο πλαίσιο έρευνας για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, σύμφωνα με ανακοίνωση του ομοσπονδιακού εισαγγελέα την Πέμπτη 12/1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι συλληφθέντες είναι οι Farid K. και Meryem E. B και ερευνάται  μεταξύ άλλων η πιθανή τους συνέργεια με τον Khalid El Bakraoui, έναν από τους δράστες των επιθέσεων στις Βρυξέλλες, πέρσι το Μάρτιο.

Ο πρώτος παραμένει υπό κράτηση και του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, ο δεύτερος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πλαστογραφία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE