Βέλγιο: Δυο συλλήψεις για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι

Βέλγιο: Δυο συλλήψεις για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι

Δύο άτομα συνελήφθησαν από τις βελγικές Aρχές, στο Λάακεν, στο πλαίσιο έρευνας για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, σύμφωνα με ανακοίνωση του ομοσπονδιακού εισαγγελέα την Πέμπτη 12/1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι συλληφθέντες είναι οι Farid K. και Meryem E. B και ερευνάται  μεταξύ άλλων η πιθανή τους συνέργεια με τον Khalid El Bakraoui, έναν από τους δράστες των επιθέσεων στις Βρυξέλλες, πέρσι το Μάρτιο.

Ο πρώτος παραμένει υπό κράτηση και του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, ο δεύτερος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πλαστογραφία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE