Τη δημιουργία ινστιτούτου που να ελέγχει τα νοσοκομεία προωθεί η ΠΟΣΠΦ - Στηρίζει την προσπάθεια ο Γιώργος Περδίκης

Τη δημιουργία ινστιτούτου που να ελέγχει τα νοσοκομεία προωθεί η ΠΟΣΠΦ - Στηρίζει την προσπάθεια ο Γιώργος Περδίκης

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε στον Γιώργο Περδίκη η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ).

Η ΠΟΣΠΦ, ευχαριστεί τον κύριο Περδίκη για την κοινοβουλευτική ερώτηση που απηύθυνε στον Υπουργό Παιδείας σε σχέση με τη δημιουργία ενός μη κυβερνητικού ανεξάρτητου ινστιτούτου κλινικής ποιότητας.

Το ινστιτούτο, είναι μια πρόταση της ΠΟΣΠΦ, για δημιουργία ενός οργάνου που θα εποπτεύει τον Τομέα της υγείας, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Η ΠΟΣΠΦ, αναφέρει ότι η ερώτηση προς τον Υπουργό είναι μια έμπρακτη στήριξη προς την Ομοσπονδία.

Η Ομοσπονδία εκτιμά την κίνηση του Βουλευτή και αναφέρει ότι χαίρονται που έχουν άτομα που ενστερνίζονται τις θέσεις τους και αγωνίζονται για ένα σωστό σύστημα υγείας που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ασθενών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE