ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ταξίδι στην Κύπρο της έσωσε τη ζωή: Πως έμαθε λίγες μέρες μετά το γάμο της ότι πάσχει από καρκίνο μέσα σε υπεραγορά!

Το ταξίδι στην Κύπρο της έσωσε τη ζωή: Πως έμαθε λίγες μέρες μετά το γάμο της ότι πάσχει από καρκίνο μέσα σε υπεραγορά!

Η Βρετανίδα Danielle McCulloch, 26 ετών, επισκέφθηκε για διακοπές το νησί μας λίγες μόλις μέρες μετά το γάμο της και έμελλε απο τότε να αλλάξει όλη της η ζωή.

Την ζωή της Danielle, έσωσε μια Κύπρια γιατρός ο οποίος όταν την συνάντησε σε ένα σούπερ - μαρκετ, πρόσεξε ένα παράξενο εξόγκωμα στον λαιμό της, σύμφωνα με την Dailymail.

Η γιατρός συμβούλεψε την 26χρονη να ελεγχθεί το συντομότερο από κάποιον ιατρό ώστε να εξακριβωθεί τι ακριβώς ήταν αυτό το εξόγκωμα.

Η  φρεσκοπαντρεμένη κοπέλα και μητέρα δύο παιδιών επέστρεψε πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο και άμεσα επισκέφθηκε το νοσοκομείο. Οι ιατροί του νοσοκομείου της ανακοίνωσαν ότι έπασχε από το τρίτο στάδιο καρκίνου του θυροειδή και ότι χωρίς θεραπεία ο όγκος θα την σκοτώσει.

Η McCulloch, δήλωσε: «Είμαι τόσο ευγνώμων προς τη γιατρό, γιατί μου έχει σώσει τη ζωή μου. Δεν εργαζόταν εκείνη την στιγμή αλλά έκανε τα ψώνια του. Κανείς άλλος δεν μου είχε επισημάνει ποτέ το εξόγκωμα και δεν πίστευα ότι ήταν τίποτα το ανησυχητικό».

She has been left with a visible scar on her neck from the treatment to remove the cancer and she will have to take medication for the rest of her life to do the work of her thyroids - which were both taken out during surgery

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top