Σειρήνες μοτοσικλετιστών της Στρατονομίας αναστάτωσαν οδηγούς στη Λευκωσία! «Έκλειναν» δρόμους και υπήρχε λόγος

Σειρήνες μοτοσικλετιστών της Στρατονομίας αναστάτωσαν οδηγούς στη Λευκωσία! «Έκλειναν» δρόμους και υπήρχε λόγος

Τηλεφωνήματα και μηνύματα δέχτηκε την Παρασκευή 13/1 η ιστοσελίδας μας όπου γινόταν λόγος για αρκετές μοτοσικλέτες της Στρατονομίας που με αναμμένες σειρήνες κυκλοφορούσαν σε δρόμους της Λευκωσίας.

Τo ThemaOnline διερευνώντας την πληροφορία επικοινώνησε τόσο με το ΓΕΕΦ όσο και με την Αστυνομία ζητώντας ενημέρωση για το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μας λέχθηκαν πρόκειται για την εκπαίδευση των νέων ΣΥΟΠ στρατονόμων την οποία έχει αναλάβει η Αστυνομία ειδικότερα σε ότι έχει να κάνει με τα μηχανοκίνητα τμήματα.

«Οι μοτοσικλετιστές της Στρατονομίας βγήκαν στους δρόμους και με την επίβλεψη της Αστυνομίας διδάχθηκαν το πώς θα πρέπει να ενεργούν σε ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον και όπως αντιλαμβάνεστε αυτό έπρεπε να γίνει μέσα σε δρόμους» ανέφερε έγκυρη πηγή στο ThemaOnline.

Αναφορικά με τις σειρήνες και το «κλείσιμο δρόμων» έγινε και αυτό στα πλαίσια της εκπαίδευσης και δεν υπήρχε κάποια πρόθεση να ενοχληθούν οι οδηγοί αφού επιλέχθηκαν δρόμοι χωρίς πολλή κίνηση συμπλήρωσε η ίδια πηγή στην ιστοσελίδας μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE