Αθηνά Παντελίδου: Παρέδωσε ογκώδη φάκελο στον εισαγγελέα και ζητά τις ποινικές διώξεις για Φρόσω-Μίνα

Αθηνά Παντελίδου: Παρέδωσε ογκώδη φάκελο στον εισαγγελέα και ζητά τις ποινικές διώξεις για Φρόσω-Μίνα

Τελειωμό δεν έχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη με τη μητέρα του Αθηνά να παίρνει τα πράγματα στα χέρια της και να κάνει την επόμενη κίνησή της για να λάμψει η αλήθεια και να πέσει φως στο τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο πρωί της 18ης Φεβρουαρίου που έχασε τόσο άδικα και ξαφνικά τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, η χαροκαμένη μάνα παρέδωσε στον εισαγγελέα έναν ογκώδη φάκελο με τα πορίσματα των τεχνικών συμβούλων (γενετιστής, μηχανολόγος και ιατροδικαστές) που έχει διορίσει η οικογένεια σε μία ύστατη προσπάθειά της να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το δυστύχημα.

Η ίδια, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ζητά να ασκηθούν ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από αμέλεια της Φρόσως Κυριάκου και για ψευδορκία της Μίνας Αρναούτη.

Από Gossiptv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πήγαν στον τελικό κυπέλλου φορτωμένοι με φωτοβολίδες: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα - Ανάμεσα τους ανήλικοι

Πήγαν στον τελικό κυπέλλου φορτωμένοι με φωτοβολίδες: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα - Ανάμεσα τους ανήλικοι

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, χθες πριν την έναρξη του Τελικού Κυπέλλου Κύπρου, που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE