Κουβέιτ: Επείγουσα προσγείωση αεροσκάφους μετά από απειλή για βόμβα

Κουβέιτ: Επείγουσα προσγείωση αεροσκάφους μετά από απειλή για βόμβα

Δεν εντοπίστηκε τίποτα και η πτήση συνεχίζεται κανονικά

Επείγουσα προσγείωση στο Κουβέιτ πραγματοποίησε αεροσκάφος της Eurowings, που εκτελούσε πτήση από τη Σαλάλα του Ομάν προς την Κολωνία.

«Πραγματοποιήθηκε προσγείωση έκτακτης ανάγκης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Κουβέιτ λόγω υποψιών ότι μπορεί να υπάρχει βόμβα μέσα στο αεροσκάφος ... Διεξάγονται προκαταρκτικές έρευνες», ανέφερε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας.

Σύμφωνα με νεότερες δηλώσεις εκπροσώπου της εταιρείας στη Γερμανία δεν εντοπίστηκε βόμβα στο αεροσκάφος της εταιρίας Eurowings και είχε προορισμό την Κολωνία.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 287 επιβάτες και 10 μέλη του πληρώματος, ενώ οι επιβάτες θα συνεχίσουν την πτήση τους, από το Κουβέιτ στη Γερμανία, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος εκπρόσωπος.

Από Protothema.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE