ΚΟΣΜΟΣ

Κουβέιτ: Επείγουσα προσγείωση αεροσκάφους μετά από απειλή για βόμβα

Κουβέιτ: Επείγουσα προσγείωση αεροσκάφους μετά από απειλή για βόμβα

Δεν εντοπίστηκε τίποτα και η πτήση συνεχίζεται κανονικά

Επείγουσα προσγείωση στο Κουβέιτ πραγματοποίησε αεροσκάφος της Eurowings, που εκτελούσε πτήση από τη Σαλάλα του Ομάν προς την Κολωνία.

«Πραγματοποιήθηκε προσγείωση έκτακτης ανάγκης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Κουβέιτ λόγω υποψιών ότι μπορεί να υπάρχει βόμβα μέσα στο αεροσκάφος ... Διεξάγονται προκαταρκτικές έρευνες», ανέφερε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας.

Σύμφωνα με νεότερες δηλώσεις εκπροσώπου της εταιρείας στη Γερμανία δεν εντοπίστηκε βόμβα στο αεροσκάφος της εταιρίας Eurowings και είχε προορισμό την Κολωνία.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 287 επιβάτες και 10 μέλη του πληρώματος, ενώ οι επιβάτες θα συνεχίσουν την πτήση τους, από το Κουβέιτ στη Γερμανία, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος εκπρόσωπος.

Από Protothema.gr 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top