Το τελευταίο αντίο στον πρέσβη Κυριάκο Αμοιρίδη – Με τιμές εν ενεργεία υπουργού Εξωτερικών η κηδεία του

Το τελευταίο αντίο στον πρέσβη Κυριάκο Αμοιρίδη – Με τιμές εν ενεργεία υπουργού Εξωτερικών η κηδεία του

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στη Θεσσαλονίκη, όπου την Κυριακή (15/1) κηδεύτηκε ο Κυριάκος Αμοιρίδης.

Η κηδεία του έγινε με τιμές εν ενεργεία υπουργού Εξωτερικών, δημοσία δαπάνη, ενώ τραγική φιγούρα η 95χρονη μητέρα του που έμαθε μόλις χθες πως ο γιος της έχει φύγει από τη ζωή.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός E, δεν της είπαν όλη την αλήθεια, πως η γυναίκα του γιου της, Φρανσουάζ Αμοιρίδη και ο αστυνομικός εραστής της κατηγορούνται πως συνωμότησαν για να τον δολοφονήσουν. Της είπαν πως σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Το φέρετρό του Αμοιρίδη ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, ενώ όταν έφτασε στο νεκροταφείο ήταν εκεί για να υποδεχτούν τη σορό του, άγημα του στρατού και στρατιωτική μπάντα.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών «καθ’ όλη τη διάρκεια της διπλωματικής του σταδιοδρομίας ο Κ. Αμοιρίδης υπηρέτησε την Ελλάδα με ευσυνειδησία και υπευθυνότητα».

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE