Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Οι δύο, γύρω στις 18:00 το απόγευμα, επέβαιναν αυτοκινήτου, το οποίο μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας), ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο της Λάρνακας.
Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε, κάτω από τη θέση του συνοδηγού, νάιλον σακούλι, το οποίο περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 3,5 γραμμαρίων περίπου.
Επίσης, ο 35χρονος, φέρεται να παρέδωσε στους αστυνομικούς, δεύτερη νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, μεθαμφεταμίνης, βάρους 8,5 γραμμαρίων περίπου.
Όλα τα πιο πάνω κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 35χρονος και η 17χρονη συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 35χρονου, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο, μια ζυγαριά ακριβείας.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις