Φρίκη! Μάνα ομολόγησε ότι δολοφόνησε τα 4 παιδιά της σε μια λίμνη

Φρίκη! Μάνα ομολόγησε ότι δολοφόνησε τα 4 παιδιά της σε μια λίμνη

Η 37χρονη Άκον Γκουόντε ομολόγησε ενώπιον δικαστηρίου στη Μελβούρνη ότι δολοφόνησε τρία από τα επτά παιδιά της κι ότι ήθελε να σκοτώσει άλλο ένα.

Η γυναίκα παραδέχθηκε ότι τον Απρίλιο του 2015 έριξε σκόπιμα το τζιπ της με τέσσερα απ’ τα παιδιά της στη λίμνη Γκλάντμαν νότια της Μελβούρνης με αποτέλεσμα να πνιγούν ο ενός έτους Μπολ, τα ηλικίας τεσσάρων ετών δίδυμα Χάνγκερ και Μάντιτ, ενώ επέζησε ένα εξάχρονο κορίτσι. Η μάνα κατάφερε να βγει απ’ το αυτοκίνητο.

Αρχικά η 37χρονη είχε πει ότι ζαλίστηκε κι έχασε τον έλεγχο του ΙΧ. Αργότερα όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες, ισχυρίστηκε ότι «της είχαν κάνει μάγια». Στο δικαστήριο δήλωσε ένοχη σε όλες τις κατηγορίες, αφού όπως προέκυψε κι απ’ την έρευνα της αστυνομίας η κατηγορούμενη είχε ρίξει σκόπιμα το αυτοκίνητο στη λίμνη.

Η Γκουόντε έφθασε το 2006 σην Αυστραλία ως πρόσφυγας μαζί με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της από το Σουδάν. Ο πατέρας των παιδιών είχε πεθάνει. Η νεαρή χήρα έκανε σχέση με τον εξάδελφο του νεκρού άντρα της κι απέκτησε άλλα τέσσερα παιδιά. Όμως ο άντρας φέρεται να θέλησε τότε να την εγκαταλείψει για να επιστρέψει στη γυναίκα του.

Απο iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE