Ευθύνες στον Ερντογάν για το Κυπριακό, επιρρίπτει ο Φλαμανδικός Τύπος

Ευθύνες στον Ερντογάν για το Κυπριακό, επιρρίπτει ο Φλαμανδικός Τύπος

Στον Ερντογάν δείχνει να επιρρίπτει τις ευθύνες για το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό η De Morgen, καθώς, όπως σημειώνει, ο Τούρκος πρόεδρος απέκλεισε με κατηγορηματικό τρόπο την αποχώρηση όλων των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται πλέον το ενδεχόμενο επίτευξης μιας συμφωνίας για την επανένωση της νήσου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η De Tijd, σημειώνει κι αυτή ότι με την στάση του ο Τούρκος πρόεδρος «σπείρει αμφιβολίες για την ευόδωση των διαπραγματεύσεων», καθώς η κατηγορηματική του διαβεβαίωση ότι τα τουρκικά στρατεύματα θα παραμείνουν για πάντα στο νησί λειτουργεί ανασταλτικά στις προσπάθειες εξεύρεσης μιας λύσης .

Τέλος, "λίγο ακόμα και το όνειρο του Ερντογάν να παραμείνει στην εξουσία μέχρι το 2034 θα γίνει πραγματικότητα", παρατηρεί με σκωπτικό τρόπο η De Morgen αναφερόμενη στο ‘πράσινο φως’ που έδωσε η τουρκική Εθνοσυνέλευση για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την μετατροπή του πολιτεύματος σε προεδρική δημοκρατία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE