Στον Εισαγγελέα ο διαχειριστής της σελίδας «Επαναστατικές Δυνάμεις Εθνικής Φρουράς» - «Συγγνώμη, ήταν βλακεία»

Στον Εισαγγελέα ο διαχειριστής της σελίδας «Επαναστατικές Δυνάμεις Εθνικής Φρουράς» - «Συγγνώμη, ήταν βλακεία»

Μπορεί να κατέβασε την σελίδα ο διαχειριστής της, αλλά η υπόθεση «δόθηκε» στον Γενικό Εισαγγελέα.

Κατέβασε την σελίδα που δημιούργησε στο Facebook και καλούσε την Εθνική Φρουρά σε «αντίσταση», αλλά η υπόθεση διαβιβάστηκε στον Γενικό Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρει με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πολίτης», ο 26χρονος κάτοικος Ξυλοφάγου, εντοπίστηκε και ζήτησε συγνώμη για την πράξη του αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ήταν βλακεία».

Αν και πρόκειται για ένα «ανόητη» κίνηση, δεν παύει να είναι παράπτωμα και να διώκεται ποινικά αλλά και να θεωρείται επικίνδυνη, σύμφωνα με την εφημερίδα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένη αισιοδοξία για το Κυπριακό – Τι είπαν Χριστοδουλίδης και Κακλαμάνης στη Λευκωσία

Συγκρατημένη αισιοδοξία για το Κυπριακό – Τι είπαν Χριστοδουλίδης και Κακλαμάνης στη Λευκωσία

Είμαστε εδώ να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό από την πλευρά μας για να ευοδωθούν οι προσπάθειες για το Κυπριακό και είναι σημαντικό ότι υπάρχει μια κινητικότητα μετά από αρκετά χρόνια, όπως ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ δημόσια είχε αναφέρει στη Γενεύη, στην προηγούμενη πολυμερή, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος την Τρίτη τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτα Κακλαμάνη, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα από τα ελάχιστα θέματα στα οποία υπάρχει πλήρης ομοφωνία στη Βουλή των Ελλήνων, δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Κακλαμάνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE