Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του Kuznietsov – Ενδεχομένως να διέφυγε στα Κατεχόμενα

Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του Kuznietsov – Ενδεχομένως να διέφυγε στα Κατεχόμενα

Οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας αναφέρει σε δηλώσεις του ο Αντρέας Αγγελίδης.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του Ουκρανού Kuznietsov Arthur (Garibian), ο οποίος απέδρασε το μεσημέρι της Δευτέρας 16/01 κατά την προσαγωγή του στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, που θα εξέταζε το αίτημα των ρωσικών αρχών για έκδοσή του.

«Οι έρευνες συνεχίζονται, αξιολογούνται όλες οι πληροφορίες» ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας.

Απαντώντας σε ερώτηση, είπε πως ενδεχομένως ο Kuznietsov να διέφυγε στα κατεχόμενα.

Η φωτογραφία του Ουκρανού έχει δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία.

Από ΚΥΠΕ 

Διαβάστε ακόμη:

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Στην δημοσιότητα το πρόσωπο του 42χρονου δραπέτη που ψάχνει η Αστυνομία– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Έσπρωξε βίαια τον αστυνομικό – Έχει ιστορικό ο 42χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οργανωμένη απόδραση 42χρονου από τα δικαστήρια!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έτσι απαντά στις φήμες περί ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έτσι απαντά στις φήμες περί ανασχηματισμού

Σχολιάζοντας τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί ενδεχόμενου ανασχηματισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάτι να προσθέσει επί του θέματος, απορρίπτοντας παράλληλα τις φήμες περί δυστοκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE