ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη για δεύτερη φορά 25χρονος– Μαρτυρίες ότι βίασε δύο ανήλικα κορίτσια

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη για δεύτερη φορά 25χρονος– Μαρτυρίες ότι βίασε δύο ανήλικα κορίτσια

Συνελήφθη 25χρονος άντρας στην Πάφο για υπόθεση βιασμού και δεύτερης ανήλικης κοπέλας.

Συνελήφθη την Τρίτη 17/1 για δεύτερη φορά άντρας με καταγωγή από την Ρουμανία, ο οποίος ήταν υπό κράτηση πριν 8 μέρες για βιασμό ανήλικης.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος είχε καταγγελθεί και τέθηκε υπό 8ημερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση βιασμού ανήλικης κοπέλας. 

Ο άντρας αφέθηκε ελεύθερος, ενώ την Τρίτη συνελήφθη ξανά από την Αστυνομία, καθώς υπάρχει και δεύτερη μαρτυρία εις βάρος του, όσον αφορά σεξουαλική κακοποιήση και άλλης ανήλικης.

Διαβάστε περισσότερα στο farosonair, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE