Ανήκει σε Ελλαδίτη η μοτοσικλέτα διαφυγής του Κουζνέτσοφ!

Ανήκει σε Ελλαδίτη η μοτοσικλέτα διαφυγής του Κουζνέτσοφ!

Με μοτοσικλέτα που ανήκει σε Ελλαδίτη και έχει ελληνικούς αριθμούς εγγραφής, διέφυγε ο Αρτούρ Κουζνέτσοφ, που δραπέτευσε τη Δευτέρα (16/01) από τον χώρο των δικαστηρίων Λευκωσίας.

Η μοτοσικλέτα ανευρέθηκε την Δευτέρα (16/1) γύρω στις 14:00 σε περιοχή του Αγίου Δομετίου. Ως γνωστόν, στο ακριτικό προάστιο βρίσκεται οδόφραγμα, ενώ υπάρχουν κι άλλες προσβάσεις προς τα κατεχόμενα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατομμυριούχος ο Ουκρανός δραπέτης - Καλά οργανωμένο το σχέδιό του

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Στην δημοσιότητα το πρόσωπο του 42χρονου δραπέτη που ψάχνει η Αστυνομία– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Έσπρωξε βίαια τον αστυνομικό – Έχει ιστορικό ο 42χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οργανωμένη απόδραση 42χρονου από τα δικαστήρια!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE