Η Σάσα Ομπάμα στην παραλία, με το μαγιό της και δυο κοστουμαρισμένους πράκτορες δίπλα της

Η Σάσα Ομπάμα στην παραλία, με το μαγιό της και δυο κοστουμαρισμένους πράκτορες δίπλα της

Στο Μαϊάμι παρέα με φίλες της, ανάμεσα στις οποίες και η εγγονή του Τζον Μπάιντεν, βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η μικρή κόρη του προέδρου Ομπάμα.

Η 15χρονη Σάσα, η οποία απουσίαζε την περασμένη εβδομάδα από την αποχαιρετιστήρια ομιλία του πατέρα της στο Σικάγο καθώς την επομένη έδινε ένα σημαντικό διαγώνισμα στο σχολείο της, φαίνεται ότι επιβραβεύτηκε για το διάβασμά της με ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο. 

Η μικρή Ομπάμα απόλαυσε τις βουτιές της στο Μαϊάμι, ενώ χόρεψε στους ρυθμούς της μουσικής καθώς απολάμβανε γλυκά με τις φίλες της στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Μάλιστα, στο ίδιο σημείο βρέθηκε και ο ράπερ Ντρέικ ο οποίος λειτούργησε σαν... παπαράτσι, φωτογραφίζοντας την Πρώτη κόρη και ποστάροντας τη φωτογραφία της στο Instagram. 

Πάντως, από τις υπόλοιπες παπαράτσι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την εξόρμηση της Σάσα Ομπάμα στο Μαϊάμι, ξεχωρίζει μια άλλη με την μικρή στην παραλία, με το μαγιό της, συνοδευόμενη από δύο πράκτορες! 

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE