Απαντητική ανακοίνωση, σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ημερομηνίας 18/1, εξέδωσε το Τμήμα Φυλακών.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρεται σε άρθρο με τίτλο «Εκπαιδευόταν στο 100στάρι ο Ουκρανός».
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση κατά την φυλάκισή του στις Φυλακές, ο υπόδικος δεν έκανε τηλεφωνήματα από τους θαλάμους των φυλακών και οι μοναδικές επισκέψεις που είχε ήταν από τους δυο δικηγόρους του.
Η ανακοίνωση διευκρινίζει πως η μεταφορά του φυγόδικου έγινε όπως σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις από την Αστυνομία, με μέλη της δύναμης να τον συνοδεύουν, όπως έγινε και τις προηγούμενες 14 φορές που μεταφέρθηκε στο Δικαστήριο.
Για την αναφορά εντός του άρθρου για εκπαίδευση του φυγόδικου στο 100στάρι, «διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία ούτε παρατηρήθηκε να επιδίδεται σε αυτού του είδους τις δραστηριότητες».
Καταλήγοντας αναφέρεται πως οι πληροφορίες του δημοσιεύματος «περί τηλεφωνημάτων και εκπαιδεύσεων στο 100στάρι είναι αβάσιμες» με το Τμήμα Φυλακών να αναρωτιέται από που αντλείται η εν λόγω πληροφόρηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Απίστευτα μελετημένος ο Ουκρανός δραπέτης! Έκανε κάθε μέρα 100αρι στις Κεντρικές – Ο έξυπνος τρόπος με τον οποίο έβγαλε τις χειροπέδες