Έβγαλε τα «γαλανόλευκα» και έβαλε τα «γαλαζοκίτρινα»! Έγινε το «μπαμ» στη Λεμεσό

Έβγαλε τα «γαλανόλευκα» και έβαλε τα «γαλαζοκίτρινα»! Έγινε το «μπαμ» στη Λεμεσό

Η είδηση δεν προέρχεται από το χώρο του ποδοσφαίρου για αυτή και η «βόμβα» που έσκασε δεν έλαβε τις διαστάσεις που θα έπρεπε. Πρόκειται όμως για μια πολύ καλή προσθήκη στην ομάδα της ΑΕΛ.

Ο λόγος για την μεταγραφή της Έβελυν Στεφάνου από την πετοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα στην συμπολίτιδα ΑΕΛ με την «Βασίλισσα» να ενισχύεται σημαντικά στη θέση του λίμπερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

H Στεφάνου προέρχεται από τα «σπλάχνα» του Απόλλωνα και ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες στις πρόσφατες επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια, αφού με τα «γαλανόλευκα» πανηγύρισε τέσσερις τίτλους.

H νεαρή λίμπερο  είναι μία από της καλύτερες κύπριες πετοσφαιρίστριες και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ΑΕΛ στην επίτευξη των στόχων της ενώ να τονίσουμε ότι δεν είναι τόσο σύνηθες οι «μετακομίσεις» από Απόλλωνα σε ΑΕΛ.

Τελευταία φορά που έγινε μια τόσο αισθητή μεταγραφή ήταν όταν η αρχηγός της ΑΕΛ Άντρη Ιορδάνους  έκλεισε στον Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Η πρόσφατη επίθεση με drone στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που όμως ανέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο, πόσο άμεσα συνδέεται η ασφάλεια της Κύπρου με την συνολική ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE