Απίστευτη ανατροπή στο The Voice! Τι έγινε με την 16χρονη Κύπρια Σουζάνα Κωνσταντίνου; VIDEO

Απίστευτη ανατροπή στο The Voice! Τι έγινε με την 16χρονη Κύπρια Σουζάνα Κωνσταντίνου; VIDEO

Η 16χρονη Σουζάνα Κωνσταντίνου νίκησε το άγχος της και κατάφερε να κάνει δύο από τους κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους στα blind audition ωστόσο η συνέχεια της στο διαγωνιστικό σόου δεν ήταν ανάλογη καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει στα battle.

Διαβάστε επίσης: Έδωσε τη «μάχη» του ο Νίκος Τρίκκης στο Τhe Voice! Κατάφερε να περάσει ο τραγουδιστής από τη Λάρνακα; VIDEO

 H νεαρή τραγουδίστρια και μαθήτρια Λυκείου δεν ήταν σε καλή βραδιά με αποτέλεσμα ενώ όλοι οι παράγοντες ήταν με το μέρος της δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που της δόθηκε από τον Σάκη Ρουβά.

Η 18χρονη «αντίπαλος» της που δεν ήξερε καν αγγλικά την νίκησε στα «σημεία» ενώ φαβορί για να περάσει ήταν η 16χρονη Κύπρια. Μάλιστα αυτό ήταν που τόνισε και ο coach της αναφέροντας της πως στην πρόβα ήταν πολύ καλύτερη από την Ελευθερία.

Δυστυχώς υπάρχουν και οι ανατροπές στη ζωή. Είμαστε σίγουροι ότι τη Σουζάνα θα την ξαναδούμε σε κάποιο από τα μουσικά σόου πιο έτοιμη και πιο έμπειρη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE