Ο Σταματάρης ερμήνευσε γυναικείο τραγούδι! Άξιος αντίπαλος! VIDEO

Ο Σταματάρης ερμήνευσε γυναικείο τραγούδι! Άξιος αντίπαλος! VIDEO

Η Παπαρίζου είχε έμπνευση και ο Κύπριος τραγουδιστής την άρπαξε από τα μαλλιά...

Και μπορεί εκ πρώτης ο Γιώργος Σταματάρης, αλλά και ο αντίπαλός του Γιάννης Φακίνος να σάστισαν με την επιλογή της Έλενας Παπαρίζου να τραγουδήσουν μια τεράστια επιτυχία της Μαρινέλλας, αλλά όταν ανέβηκαν στην σκηνή κυριολεκτικά «έσκισαν» το κομμάτι.

Όταν  οι δύο άντρες ερμήνευσαν το «Καμιά Φορά» κατάφεραν να προκαλέσουν ανατριχίλα στους κριτές με την εξαιρετική τους ερμηνεία, αλλά και στο κοινό που τους παρακολουθούσε. 

Και όταν η Έλενα Παπαρίζου κλήθηκε να αποφάσισει με ποιον θα περνούσε στην επόμενη φάση, επέλεξε τον Γιώργο Σταματάρη, με τον Πάνο Μουζουράκη να κάνει στο τελευταίο λεπτό την ανατροπή και να παίρνει στην ομάδα του τον Γιάννη, ο οποίος ήταν εξίσου καλός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE