LIFESTYLE

Η απομάκρυνση της Κάλιας Ελευθερίου από το πάνελ της Αριστοτέλους! Γιατί την άφησε «πίσω» η Χριστιάνα;

Η απομάκρυνση της Κάλιας Ελευθερίου από το πάνελ της Αριστοτέλους! Γιατί την άφησε «πίσω» η Χριστιάνα;

Τα σενάρια πολλά και γι αυτό το ThemaOnline επικοινώνησε με την δημοσιογράφο και σας παραθέτουμε αποκλειστικά όλη την αλήθεια.

Γράφει η Νατάσα Κακούτση 

Εδώ και αρκετές μέρες η δημοσιογράφος δεν παρουσιάζεται στο «Με αγάπη Χριστιάνα», με την απουσία της να είναι παραπάνω από αισθητή...

Η Κάλια Ελευθερίου αποτελεί μια από τις εκπλήξεις της σεζόν, αφού τόσο το παρουσιαστικό, όσο και η ευφράδεια, αλλά και οι γνώσεις της είναι τουλάχιστον αξιόλογες. Και όμως έφυγε νωρίς… από το γυαλί. 

Εμείς επικοινωνήσαμε με την Κάλια Ελευθερίου και μας έδωσε τις δικές της εξηγήσεις: «Βασικά ξέρεις ότι κάθε Ιανουάριο γίνονται αλλαγές. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους ήθελε το β` εξάμηνο ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ και έτσι μου ζήτησε να μείνω πίσω για να τα επιμελούμαι μέχρι τον Ιούνιο. Είμαι κανονικά στην ομάδα».

Όσον αφορά στην  αντίδραση της σχετικά με την απόφαση της παρουσιάστριας, αυτή αποδεικνύει ότι η δημοσιογράφος — πανελίστρια είναι μια γυναίκα με μέλλον, μιας και οι αντιλήψεις της είναι ενός πετυχημένου επαγγελματία: «Θα αποκτήσω εμπειρία. Θα μάθω πράγματα σε οποιοδήποτε πόστο και αν είμαι...».

Μια γυναίκα που αγαπά την δουλειά της μπορεί να ελίσσεται και να ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα και αυτή είναι η κοσμοθεωρία της 29χρονης: «Για να βγει σωστό αποτέλεσμα γίνεται σωστή δουλειά και πίσω. Εμένα μου αρέσει η συγκεκριμένη εκπομπή, περνώ καλά και έτσι μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά γι αυτήν την εκπομπή». 

Όσον αφορά στο μέλλον της στην εκπομπή της Αριστοτέλους απάντησε: «Παρακάτω δεν ξέρω πως θα κινηθούμε, μετά τον Ιούνη...». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top