ΜτΧ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΧΛΩΡΑΚΑ: 34χρονος κρατούσε όμηρο την αρραβωνιαστικιά του – Η Αστυνομία προσπάθησε να τον υπνωτίσει με σουβλάκια – Το τέλος των δύο

ΜτΧ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΧΛΩΡΑΚΑ: 34χρονος κρατούσε όμηρο την αρραβωνιαστικιά του – Η Αστυνομία προσπάθησε να τον υπνωτίσει με σουβλάκια – Το τέλος των δύο

Ένα από τα μελανότερα σημεία στην ιστορία της κυπριακής αστυνομίας σημειώθηκε τα Χριστούγεννα του 1993 στη Χλώρακα της Πάφου.

Η αποτυχημένη προσπάθεια να σωθεί η Έλση Κωνσταντίνου που είχε πέσει θύμα απαγωγής, κατέληξε σε τραγωδία.

Ο Λευτέρης Ανδρέου, 34 ετών, ζούσε με τη γιαγιά του στην Κισσόνεργα. Διαζευγμένος με δύο παιδιά, είχε χάσει τη μητέρα του από μικρή ηλικία.

Η Έλση Κωνσταντίνου, αρκετά νεότερη του, μόλις 22 ετών, ζούσε με τους γονείς της στη Λεμεσό.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί έξι μήνες πριν τα τραγικά γεγονότα. Οι γονείς της κοπέλας όμως ήταν αντίθετοι, αλλά η Έλση συνέχισε να συναντά τον Λευτέρη.

Οι γονείς της αποφάσισαν να την στείλουν στην Αγγλία, για να τον ξεχάσει. Όμως ούτε και αυτό στάθηκε εμπόδιο.

Η κοπέλα επέστρεψε κρυφά στην Κύπρο 15 μέρες μετά την αναχώρησή της για το Λονδίνο και αποφάσισε να συζήσει με τον 34χρονο στη Χλώρακα και σύντομα αρραβωνιάστηκαν κρυφά.

Διαβάστε περισσότερα στην mixanitouxronou.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.