Τι το ήθελες το «παράπονο» για ταβέρνα στη Γενεύη; Δείτε την αντίδραση των όσων το είδαν

Τι το ήθελες το «παράπονο» για ταβέρνα στη Γενεύη; Δείτε την αντίδραση των όσων το είδαν

Σε σελίδα όπου δημοσιεύονται παράπονα πολιτών, θέλησε κι αυτός ο κύριος να δημοσιεύσει το δικό του παράπονο, τα σχόλια όμως των υπολοίπων, δεν ήταν μάλλον…αυτά που περίμενε!

Το παράπονο του φερόμενου ως επισκέπτη της Γενεύης ήταν : «Πήγαμε σε ταβέρνα στην Γενεύη (αν και μερικοί από την παρέα ήταν αντίθετοι με την ιδέα) μας φέρανε τεράστια μενού ακαταλαβίστικα σαν χάρτες. Η εξυπηρέτηση χάλια. Ο ταβερνιάρης είχε απαιτήσεις από εμάς αντί εμείς που είμασταν πελάτες. Μακριά παιδιά».

Φανταζόμαστε ότι, ο κύριος που δημοσίευσε το εν λόγω «παράπονο» εννοούσε μάλλον τις συζητήσεις και τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, που έλαβαν χώρο πριν λίγες μέρες στην Γενεύη, γι’ αυτό και αναφέρεται σε χάρτες, απαιτήσεις, κλπ.

Πάντως αρκετοί συμμετέχοντες στο γκρουπ όπου έκανε την δημοσίευση του, έσπευσαν να σχολιάσουν με χιουμοριστικό τρόπο το συγκεκριμένο ποστ.

Δείτε το «παράπονο» και τις απαντήσεις που έλαβε: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE