Ολα υπό έλεγχο στο Κυπριακό φέρεται να δήλωσε ο Τουρκές στον Οζγκιουργκιούν

Ολα υπό έλεγχο στο Κυπριακό φέρεται να δήλωσε ο Τουρκές στον Οζγκιουργκιούν

Την διαβεβαίωση ότι όλα είναι υπό έλεγχο φέρεται να έδωσε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Τουρκίας, αρμόδιος για θέματα Κύπρου, Τουγρούλ Τουρκές από την Ελβετία όπου βρίσκεται, στον “πρωθυπουργό”, Χουσείν Οζγκιουργκιούν.

Σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί, που επικαλείται αξιόπιστες πηγές, ο κ. Οζγκιουργκιούν τηλεφώνησε στον κ. Τουρκές που μετέβη χθες στη Γενεύη για να πληροφορηθεί για τα εκεί τεκταινόμενα και την πορεία των διαπραγματεύσεων. Ο Τούρκος αξιωματούχος φέρεται να δήλωσε ότι στην πορεία των διαπραγματεύσεων δεν υπάρχει οτιδήποτε που έχει στριμώξει την Τουρκία ή την τ/κ πλευρά και όλα είναι υπό έλεγχο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.