ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: 50χρονος βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα κάτω από την μοτοσικλέτα του

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: 50χρονος βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα κάτω από την μοτοσικλέτα του

Άνδρας από την Αγία Νάπα, ηλικίας 50 χρόνων, εντοπίστηκε από την Αστυνομία να κείτεται νεκρός κάτω από τη μοτοσικλέτα του, σε δρόμο της κωμόπολης.

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε δρόμο στην Αγία Νάπα, περιπολικό της Δύναμης εντόπισε 50χρονο από την Αγία Νάπα να κείτεται κάτω από τη μοτοσικλέτα του, εκτός του δρόμου.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 50χρονο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και εξετάζονται οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα και κατά πόσον ο θάνατος του 50χρονου είναι αφύσικος ή οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Την υπόθεση εξετάζει η Τροχαία Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ενημέρωσε τον 'Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργο Γεραπετρίτη για την πρόοδο που επιτεύχθηκε σε κάποιες εκ των θεματικών που συμφωνήθηκαν στην πολυμερή διάσκεψη του Μαρτίου στην Γενεύη, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη μη επίτευξη της αναμενόμενης προόδου σε άλλες θεματικές, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE