ΛΕΜΕΣΟΣ: Και τι δεν κουβαλούσαν μέσα στο αυτοκίνητό τους 27χρονος και 50χρονος – Τους «μάζεψε» η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Και τι δεν κουβαλούσαν μέσα στο αυτοκίνητό τους 27χρονος και 50χρονος – Τους «μάζεψε» η Αστυνομία

Μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν το απόγευμα της Πέμπτης (19/1) για έλεγχο, όχημα που οδηγούσε 27χρονος, έχοντας ως συνοδηγό 50χρονο, σε περιοχή της Λεμεσού.

Από έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, εντοπίστηκε 1,5 γραμμάριο κάνναβης, ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη, καθώς και δύο φυσίγγια, δύο μαχαίρια, μία σιδερογροθιά και το χρηματικό ποσό των 2,940 ευρώ.
 
Οι 27χρονος και 50χρονος συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ και το ΤΑΕ Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.