Ετοιμαστείτε για βόλτες την Κυριακή! Ο καιρός το επιτρέπει – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη για τις επόμενες μέρες

Ετοιμαστείτε για βόλτες την Κυριακή! Ο καιρός το επιτρέπει – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη για τις επόμενες μέρες

Φτίαχνει ο καιρός σιγά σιγά και όλοι μας ετοιμαζόμαστε για βόλτες και εξορμήσεις ...

Το απόγευµα της Παρασκευής (20/1) ο καιρός θα είναι τοπικά µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν ελαφρές ή και µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Το Σάββατο (21/1) ο καιρός θα είναι τοπικά µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή (22/1), τη ∆ευτέρα (23/1) και την Τρίτη (24/1) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.