Καιρός: Aλλάζει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Καιρός: Aλλάζει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το Σάββατο 21/1, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε περιόδους αυξηµένης νεφοκάλυψης που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως νοτιοδυτικά, και ενδεχοµένως ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3, και παροδικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει στους 3 βαθµούς στο εσωτερικό γύρω στους 6 στα παράλια και στους µείον 3 στα ορεινά. Στα ορεινά, ηµιορεινά όπως και τοπικά σε περιοχές του εσωτερικού θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο -  Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο - Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Η Ελλάδα, το Ισραήλ και η Κύπρος θα εντείνουν τις κοινές αεροπορικές και ναυτικές ασκήσεις στην ανατολική Μεσόγειο το 2026, εμβαθύνοντας την αμυντική τους συνεργασία, δήλωσαν τη Δευτέρα Έλληνες στρατιωτικοί αξιωματούχοι και ανώτερη πηγή, όπως μεταδίδει το Reuters.

BEST OF TOTHEMAONLINE