Κυπριακό πρωινάδικο μεγάλου καναλιού κινδυνεύει να κοπεί – «Η τελευταία ευκαιρία της εκπομπής»

Κυπριακό πρωινάδικο μεγάλου καναλιού κινδυνεύει να κοπεί – «Η τελευταία ευκαιρία της εκπομπής»

Με τίτλο «τελευταία ευκαιρία για το πρωινάδικο» μεγάλο περιοδικό σχολιάζει τα χαμηλά ποσοστά συγκεκριμένης εκπομπής.

Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό «tv capuccino» καθημερινή πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha «Κάθε μέρα, άλλη μέρα» όπου το παρουσιάζουν οι Παναγιώτης Δημόπουλος και Δήμητρα Μακρυγιάννη κινδυνεύει να μείνει εκτός αέρα τη νέα σεζόν αν συνεχίσει χαμηλά νούμερα που καταγράφει.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η εν λόγω εκπομπή «με τα βίας πιάνει το 5% και το κανάλι κάνει μια ύστατη προσπάθεια να ανεβάσει την τηλεθέαση του» και προσθέτει υπογραμμίζοντας ότι, «το κάνει με κάθε μάλλον άκομψο τρόπο: δήθεν κόντρες στα social media, τρέιλερ με συνεντεύξεις από γνωστά πρόσωπα και προώθηση από τις άλλες εκπομπές».

Το σχόλιο καταλήγοντας υποστηρίζει ότι «οι παρουσιαστές βλέπουν πως το τηλεοπτικό τους μέλλον είναι δυσοίωνο και επιδίδονται σε τραγικούς αστεϊσμούς μπας και μείνουν στην πρωινή ζώνη» χαρακτηρίζοντας αυτή την προσπάθεια ως την τελευταία ευκαιρία της εκπομπής.

Image result for δημοπουλοσ μακρυγιαννη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE