ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρέφος έπασχε με εγκεφαλική παράλυση αλλά γιατροί ιδιωτικής κλινικής έλεγαν ότι είναι αιμάτωμα – Διερεύνα η αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρέφος έπασχε με εγκεφαλική παράλυση αλλά γιατροί ιδιωτικής κλινικής έλεγαν ότι είναι αιμάτωμα – Διερεύνα η αστυνομία

Πρόβλημα που δημιούργησε σε βρέφος ερευνά η αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» γονείς μωρού κατήγγειλαν στην αστυνομία ιδιωτική κλινική . Η καταγγελία αφορά ότι οι γονείς ισχυρίζονται ότι γέννησαν το παιδί τους αφήνοντας του εγκεφαλική παράλυση. 

Στην καταγγελία που έγινε στις 13/12/2016 ισχυρίζονται ότι η ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα που γέννησε το βρέφος είχε αίμα στο κεφάλι. Η ιδιωτική κλινική καθησύχασε τους γονείς λέγοντας πως θα φύγει. 

Οι γονείς μετάφεραν το βρέφος σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Βρετανία και διαπίστωσαν ότι το βρέφος πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση με την καταγγελία για αμεροληψία κατά του βρέφους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE