Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Το απόγευμα του Σαββάτου 21/1 κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης όλοι φορούσαν την μπλούζα με τον αριθμό «4» που ανήκει στον άτυχο Πελέ.
Ο συμπαίκτης τους αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και απ’ ότι φαίνεται δεν θα μπορέσει να βοηθήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, έτσι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θέλουν να του στείλουν το μήνυμα ότι θα παίξουν και για αυτόν ευχόμενοι να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές και να καταφέρει να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις