ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε οικία την ώρα που απουσίαζε η ιδιοκτήτρια – Η παραβιασμένη πόρτα και τι παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε οικία την ώρα που απουσίαζε η ιδιοκτήτρια – Η παραβιασμένη πόρτα και τι παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής

Γύρω στις 21:45 το βράδυ του Σαββάτου 21/1, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ξέσπασε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, ιδιοκτησία 83χρονης.

Κατά το χρόνο που ξέσπασε η πυρκαγιά, η ηλικιωμένη απουσίαζε.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν την πυρκαγιά, ενώ από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα και το παράθυρο της κουζίνας της οικίας.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ακαταστασία στο σπίτι, ενώ είναι άγνωστο μέχρι στιγμής εάν κλάπηκε οτιδήποτε.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην οικία, λόγω και των καπνών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

Συλλυπητήρια εκ μέρους της Πολιτείας εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προς τις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους την περασμένη βδομάδα κατά την κακοκαιρία αλλά και με το ναυάγιο στην Κερύνεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE